300px Speltakteken bevers 2010

Bevers

Zit jij in groep 2 of 3? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers. Hier doe je allemaal avontuurlijke en creative dingen met kinderen die even oud zijn als jij. Het is geen wedstrijd, je bent niet de slechste of de beste in de groep. Jij bent gewoon jezelf.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. De beverkolonies hebben geen kamp maar je gaat wel een nachtje mee logeren in de eigen blokhut.Twee keer per jaar gaan we ook samen met de bevers uit de regio spellen doen. Dan leer je al dat de wereld groter is dan onze scouting. We verkennen ook al de wereld om ons heen en gaan twee keer per jaar naar een Bever Doe dag. Natuurlijk is het hoogtepunt het logeerpartijtje in onze eigen blokhut. Samen een nachtje logeren in een bekende omgeving. 

Meer informatie over de bevers kan je vinden via de links onderaan de pagina.

Bevers4

 

Scoutfit

scoutfit

Alle leeftijdsgroepen hebben hun eigen scoutfit. Bevers hebben de volgende scouttfit

  • Rode blouse
  • Groepsdas

Bevers6

Contributie

Om de onkosten te vergoeden betaalt ieder lid contributie. Voor meer informatie en de hoogte van de contributie klik hier.

 

Contact

Ben je ge├»nteresseerd en wil je een keertje komen kijken? Neem dan vooraf even contact op. Of wil je informatie? Dit kan door het sturen van een mail naar .  Wil je lid worden? klik hier.   

 

Opkomsttijden

De bevers hebben elke woensdagmiddag van 14.30-16.00  uur opkomst in het clubhuis aan de Dennendijk 8 in Langenboom

 

Links

 

Stafleden Bevers

     

 Christel Vriens

Teamleidster

 Sonja

Staflid

Wendy

Staflid

Nicky

Staflid